It is currently Sun Apr 22, 2018 9:38 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Stellariumscope problem
PostPosted: Sat Mar 01, 2014 2:27 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Fri Sep 07, 2012 7:20 am
Posts: 112
Location: Atherton
I'm sure someone will have the answer to this. I have V 0.12.1. I've set the park and unpark positions. The unpark being Polaris. They both work OK but now, when I select an object to go to, press control plus !, the scope parks at the park position. Any ideas?? Bill


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Stellariumscope problem
PostPosted: Sat Mar 01, 2014 4:50 pm 
Offline
Member

Joined: Mon Oct 12, 2009 8:07 pm
Posts: 162
Location: Bury
Must admit you lost me a little as I'm not sure what
Quote:
press control plus
, but then I don't have a defined unpark position. Instead when parked I always go direct to the object.

_________________
Celestron 11" Telescope
Eq6 Pro Mount
Eq5 Mount
EQ Mod
QHY5 Guide camera
Cannon 1000D SLR Camera

I choose to image with an 11" SCT Celestron in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard......


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group